PAUNOVIĆEV TAJKUN DIŽE PUMPU USRED NASELJA

“Ajde sto dobijes nezakonito dozvolu za izvodjenje radova i pored peticije celog komsiluka. Postavis mi cisternu sa naftom ispod prozora gde mi deca spavaju. Nego se i pored jucerasnjeg resenja o obustavi radova jos i bahatis i nastavljas sa radovima i to po mraku da mi se cela kuca trese. Pa me radnici psuju dok slikam i to iz svog dvorista.
Ko poznaje doticnog gospodina koji gradi pumpu Mihajlovic u Glozdaku u ulici Carice Milice, neka ga pita da li je i svojoj deci ispod prozora ukopao cisterne sa naftom????” napisala je gradjanka Glozdaka na drustvenim mrezama.”

Benzinsku pumpu u sred stammbenog naselja pravi Dejan Mihajlović poslovni partner Saše Paunovića kome je sve do sada u ovom gradu bilo dozvoljeno. Paunović je svom drugu Mihjloviću dao najbolje lokacije u gradu i odredio lokalnu godišnju taksu za pumpu od 68 hiljada dinara za prvu podignutu pumpu, a za svaku sledecu posle toga 35 hiljada dinara. U opstinama i gradovima poput Cuprije, Jagodine ili Kragujevca ta taksa je od 500 do 800 hiljada dinara. Polako se otkrivaju mahinacije bivse vlasti gde na osnovu toga mozemo da zakljucimo koliko su miliona evra Paunovic i njegovi tajkuni strpali u svoje dzepove od pljacke stanovnika opstine Paracin.