Paraćinka dobila stan u Beogradu u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”

“U prvom izvlačenju u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020 dodeljno je pet automobila “fijat 500L” i jedan stan u Beogradu. Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Maja Florić iz Paraćina.” saopšteno je na sajtu Radio televizije Srbije. (rts.rs)

Srećne dobitnike nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2020” iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije, sa 3.261.480 pristiglih koverata, izvukla je teniserka Olga Danilović.
U studio Radio-televizije Srbije stiglo 3.261.480 koverata. Ministar finansija Siša Mali, koji je takođe pratio prvo izvlačenje, impresioniran je brojem koverata koji su stigli., Zahvalio je građanima koji učestvuju u igri, ali i svima koji prilikom kupovine uzimaju račune.

Uslovi učešća i pravila nagradne igre slični su kao i u izdanjima prethodnih godina.

“Uzmi račun i pobedi” je nagradna igra sa fiskalnim računima i slipovima koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Vest: rts.rs