PAUNOVIĆ SPREMA HAOS ZA IZBORE – OPŠTINSKA IZBORNA KOMISIJA POD NJEGOVOM DIREKTNOM KONTROLOM

Prema saznanjima našeg portala Saša Paunović ima plan da preko opštinske izborne komisije utiče na lokalne izbore u Paraćinu, čak i pre samog izbornog dana. Suočen sa slabom podrškom među biračima i brojnim odlascima iz svojih redova, akcenat je sada bacio na opštinsku izbornu komisiju čiji će glavni zadatak biti dvojak:

  1. Opstruisati podnošenja liste Srpske napredne stranke
  2. Dozvoliti nepravilnosti koje idu u korist Paunoviću i Talambi.

Da bi ovaj plan ostvario Paunović će u izbornu komisiju ubaciti isključivo sebi odane ljude a ne predstavnike svih legitimno izabranih lista na prošlim izborima. Prema našim saznanjima bez predstavnika će ostati Pokret za selo i grad, Jedinstvena Srbija i Novi koncept. Na taj način Paunović bukvalno suspenduje demokratiju i onemogućava da u komisji, gde se odluke donose glasanjem, bilo ko osim njega ima većinu.

SUOČEN SA PORAZOM SUSPENDUJE DEMOKRATIJU

Na izborima 2016.godine 2/3 birača glasalo je za liste koje su u kampanji nastupile kao opozicija. Manipulativno koruptivnim metodama izborna volja građana prekrojena je u skupštini opštine pa smo umesto promena dobili još 4 godine štetočinske vlasti demokrata i njihovih satelita. Ovog puta je izborna šema sa lažnom opozicijom raskrinkana a Paunović je daleko od pobede. Zato će, kažu dobro obavešteni izvori, pokušati da novi mandat dobije nezakonitim radnjama a opštinska izborna komisija treba da bude ta koja će sve to tolerisati.

FIKTIVNE ODBORNIČKE GRUPE ZAVRŠAVAJU PRLJAV POSAO

Ovaj prljavi posao za Paunovića trebaju da završe predstavnici fiktivnih odborničkih grupa u opštinskoj izbornoj komisiji. Radi se o istim onim fiktivnim odborničkim grupama preko kojih su izvučeni milioni dinara na ime dnevnica, uvećanih odborničkih dodataka i naknada za funkcionisanje. O svemu tome naš portal je već opširno pisao.

SNS PORUČUJE DA ĆE SE BORITI SVIM LEGITIMNIM SREDSTVIMA DA PARAĆINCI DOBIJU LOKALNU VLAST KAKVU ZASLUŽUJU

Srpska napredna stranka više puta je navela da neće dozvoliti ponovno manipulisanje izbornom voljom građana Paraćina jer pre svega ima obavezu da se bori i izbori za njihove najbolje interese i za trijumf nad sistemom koji je opštinu potpuno unazadio.