Thu. Feb 27th, 2020

PARAĆIN ONLINE

Lokalne vesti

JEZIVO ZASTRAŠIVANJE-ODSEKLI MAČKI GLAVU I BACILI JE U DVORIŠTE ŠEFA SNS U JAGODINI!

1 min read

Da je metodologija političke borbe odavno prešla granice normalnog i ljudskog, potvrđuje nam i poslednji slučaj iz Jagodine. Naime, u dvorište kuće lidera Gradskog odbora SNS Jagodina Nikole Radosavljevića, nepoznati počinilac je bacio odsečenu glavu mačke, koja je bila kućni ljubimac porodice šefa jagodinskih naprednjaka. Patolog – veterinar je utvrdio da je ovaj gnusni čin mogao da učini samo čovek, obzirom da je glava odsečena oštrim predmetom.
Nikola Radosavljević, koji je inače i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, izjavio je da mu niko nije pretio u prethodnom periodu, da je u odličnim odnosima sa komšijama i da su motivi ovog zastrašivanja političke prirode, odnosno da su vezani za njegove aktivnosti na političkoj sceni Jagodine i Srbije.
”To je preteća politička poruka koju je očigledno neko hteo da mi pošalje” – izjavio je Nikola Radosavljević i dodao- ”Međutim, to me neće pokolebati da još više i bolje radim za budućnost naše Srbije”. Slučaj je prijavljen policiji, a potraga za počiniocem je u toku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *