Tue. Jan 28th, 2020

PARAĆIN ONLINE

Lokalne vesti

SREĆNIJI PONEDELJAK

2 min read

Da li se radujete odlasku na posao ili ceo dan sanjarite kako i gde da pobegnete?
Postoji istraživanje koje govori o tome da najviše slučajeva iznenadne smrti imamo u peirodu pre devet sati ponedeljkom, upravo pred odlazak na posao, najčešće kod onih koji sa mukom i naporom odlaze na posao koji ne vole ili u kome su prestali da uživaju i vide smisao.


Ovo je idealno vreme da isprobate zaboravljene sposobnosti, pa čak i da povećate svoje prihode. Jeste da stajanje u mestu deluje mnogo lakše od rizikovanja i promene koju zahteva napredak, međutim, borba za ostvarenje nekog cilja zapravo je prilika da potpuno promenite i svoj pogled na život. Rad za nekoga ili pokretanje svog sopstvenog biznisa ili fleksibilno radno mesto i radno vreme – danas ima sve više zanimanja koje je moguće raditi odakle god, iz svog doma, sa plaže ili u lokalnom kafeu.
Posmatrajte svet oko sebe, stvari koje koristite svakog dana i zapitajte se kako biste mogli da ih učinite boljim i efikasnijim. Ne brinite se da li ste ekspert za posao: Dobra ideja i entuzijazam su najvažniji. Sve ostalo možete da naučite. Najbolje ideje su upravo one koje čine život jednostavnijim, a ponedeljak srećnim danom, kao i svaki drugi.


Za one koji se povremeno pitaju – Šta je univerzalni recept za sreću?
Ne postoji univerzalni recept, svakog od nas različite stvari i događaji čine srećnim ali, jedno se uvek može reći – radi ono što voliš i voli ono što radiš. To je recept koji, kako god da okrenete i koje god sastojke stavili, uvek uspeva !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *