Sun. Feb 23rd, 2020

PARAĆIN ONLINE

Lokalne vesti

PISMO ČITAOCA – VANDALI POKRALI INSTALACIJE – Redovna kolumna PNO koju možete čitati svakog petka

2 min read

U inboksu našeg portala nailazimo na poruke svake vrste. Neki nas hvale, neki bi da nam sude, nekima smo simpatični, nekima nismo. Nama je jedino važno da građanima prenosimo istinu, onu koju današnja vlast u Paraćinu već dve decenije vešto skriva. U nizu tekstova koje dobijamo, posebno se izdvojilo pismo jednog čitalaca, čije ime nećemo objavljivati, ali Vam u današnjoj kolumni tekst prenosimo u celosti :

VANDALI POKRALI INSTALACIJE

Vandali pokrali instalaciju sa nedovrsene fontane. To je kao neka vest. Imam blizu 70 godina i do sada nikog nisam cuo da je rekao: u nasem gradu se ne krade. nema vandalizma, nema neprijatnosti. Zivimo zajedno sa svim tim. Pa onda prodje neko vreme, a mi pricamo o lepim stvarima jer smo ruzne i neprijatne zaboravili. I danas je lepo i ruzno, skora kao ono juce.
Nije mi smetao ni Milosevic, a ni Tadic, kao sto mi ne smetaju ovi danasnji, jer zivim u nekom drugom svetu.
Ali moram priznati smeta mi glupost i to glupost naseg predsednika opstine, sto za svaki vandalizam u gradu, pogled svojih jurisnika usmerava na sns Paracina. Paunovic , ovdasnji profesionalni politicar koji se ni malo ne razlikuje od bivsih politicara, kao po pravilu zada temu a njegovi sekulovici, dimitrijevici, , aktivne, zelene i zute zone objavljuju vec pripremljene komentare. Paunovic, nije bas kao sto sam rekao, “bivsi politicari”. Nije gojazan, cak bi se reklo i nije debeo, ima bolja odela (covek stalno putuje u inostranstvo, ) a i podsisan je onako americki. I dok su “bivsi” govorili gluposti samo na srpskom on govori i na engleskom. Stalni obilasci ambasadama, i edukacije od Budimpeste pa sve do… dale su nam profesionalnog predsednika opstine za sva vremena koji je ovu korumpiranu politicku pozornicu sa svim piunima prisvojio , upiruci prst u svakog ko mu se ne svidja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *