Sun. Feb 23rd, 2020

PARAĆIN ONLINE

Lokalne vesti

MILENKO JOVANOV : SNS OFORMIO TIM KOJI PAUNOVIĆA HIPNOZOM TERA DA KRADE

1 min read

Povodom intervjua Saše Paunovića dnevnom listu Danas i njegovih navoda da je SNS oformio “operativni tim za kreiranje afera”, na svom zvaničnom twitter nalogu oglasio se Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke. U satiričnom duhu Jovanov je Paunoviću poručio sledeće : “Pih… Otkrio nas .. Da pojasnim … Taj tim deluje telepatijom na ljude iz DS, koji su inače poznati po poštenju. I onda se Paunoviću u glavi javi glas koji ponavlja “ukradi Saša, ukradi!”, a onda kad Saša poklekne i ukrade, policija dođe da ga ‘apsi, a mediji vode hajku.. Eto. ‘’

Iza ovog naizgled šaljivog tvita nažalost stoji krajnje ozbiljna poruka i očigledan problem naše opštine, a to je da je jedini pravi, autentični ”operativni tim” za kreiranje afera skupštinska većina u Paraćinu koju je Paunović jeftinim političarenjem sklopio i nauštrb interesa gradjana godinama veštački održava.
Taj Paunovićev ”operativni tim” je pravi generator ne samo afera, već opšte političke, ekonomske i socijalne krize u Paraćinu. Ovakvi medijski ispadi šefa Demokratske stranke u našem gradu samo pokazuju jedan od osnovnih postulata njegovog režima – prebacivanje krivice na drugog i potpuno odsustvo bilo kakvog principa odgovornosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *