Thu. Feb 27th, 2020

PARAĆIN ONLINE

Lokalne vesti

NOVI SKANDAL TRESE CENTAR ZA SOCIJALNI RAD U PARAĆINU: 2 GODINE PRIMALA PLATU A NA POSAO NIJE DOLAZILA!!!

2 min read

Sve se može u Paraćinu ako si u dilu sa Paunovićem. Mada ovo više nisu ni dilovi ovo sada već poprima konture ozbiljne mafijaške organizacije.
Kako naš portal nezvanično saznaje u jeku povika da Centru za socijalni rad nedostaju radnici, supruga Paunovićevog kandidata za odbornika sa prošlih izbora iz Mirilovca, Jasmina Obradović, VEĆ DVE GODINE FIKTIVNO JE PRIJAVLJENA DA RADI U CENTRU ZA SOCIJALNJ RAD U PARAĆINU I UREDNO ZA TO PRIMA PLATU! Ona je najpre bila prijavljena na privremenim i povremenim poslovima a onda je volšebno zaposlena na odredjeno vreme iako je niko u Centru nikada nije video na radnom mestu. I pored činjenice da nije dolazila na posao ona je pre izvesnog vremena kada su počele da izlaze na videlo mutne radnje u Centru retroaktivno potpisala kartone prisustva na radu kako bi pokušala da opravda platu koju je primala.
Ovo je još jedna od malverzacija koje se dešavaju u Centru za socijalni rad Paraćin i sasvim je jasna nervoza Paunovića koji mahnito preti otkazima jer je policija na pragu da raskrinka sve marifetluke koji se tamo dogadjaju. Takodje ne treba ni da čudi odluka da iz budžetskih sredstava opština nadoknadi štetu koju je bivša direktorka pričinila ustanovi i koju mora da vrati u budžet a koja iznosi više od milion dinara jer je vrlo moguće da je to bio uslov direktorke da ne otkriva saučesnike u svom kriminalu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *