Saopštenje OŠ “Radoje Domanovic” – renoviranje škole

Zbog učestalih glasina da se škola “Radoje Domanović“ zatvara, izdajemo sledeće

SAOPŠTENJE

Naša škola učestvuje u projektu Kancelarije za javna ulaganja Vlade Republike Srbije, kojim je predviđeno KOMPLETNO RENOVIRANJE matične škole: školske zgrade, dvorišta, ograde.
Projekat je urađen i nalazi se na drugoj reviziji u Kancelariji za javna ulaganja. Vrednost radova je oko 200 miliona dinara.
Školska zgrada će u cilju poboljšanja energetske efikasnosti dobiti novu stolariju, izolaciju, nove podove i plafone, nove električne instalacije, novo osvetljenje, internet u svakoj učionici – sve u skladu sa svim savremenim standardima.
Moramo naglasiti da projekat obuhvata i izgradnju školske kuhinje sa trpezarijom, kao i izgradnju specijalnog lifta i sanitarnog čvora za učenike sa invalidietom.
Dvorišta će dobiti potpuno nove sadržaje: teniski teren, teren za mali fudbal sa veštačkom travom, nove podloge na svim terenima, parking.
Očekuje se da radovi počnu u toku letnjeg raspusta i da traju 180 dana. Dok traju radovi, učenici će nastavu pohađati u drugim ustanovama o čemu će roditelji biti blagovremeno obavešteni, i nakon završenih radova učenici i zaposleni se vraćaju u matičnu školsku zgradu.

Uprava škole

Your email address will not be published. Required fields are marked *