Teolog Stojković: Paraćinci neće da im sektaš bude Predsednik Opštine !

Teolog Miloš Stojković koji se u medijima nedavno sukobio s predsednikom opštine Paraćin rekao je u svojoj kratkoj izjavi da je Saša Paunović sektaš i da više nikad neće pobediti u Paraćinu.
-Paunović više nikad neće pobediti u Paraćinu. On je sektaš, a Paraćinci neće dozvoliti da ih sektaš predstavlja. Ako je Paunović toliko siguran da ima podršku građana Paraćina, zašto odmah ne raspiše izbore? Svi znamo da on gubi naredne izbore – rekao je Stojković i dodaje da Paraćinci hoće novu vlast.
Paunović je pre nekoliko dana zatražio od direktora Uprave za saradnju sa crkvama i verskim zajednicama da Miloš Stojković zbog „govora mržnje“ bude razrešen svih funkcija.
Upitan da prokomentariše ovaj Paunovićev zahtev, Stojković je kratko rekao da sektaš ne može da razume da teolog nije funkcija.
– Paunović je u strahu od poraza na predstojećim lokalnim izborima. Zalutao je u sektu. On više ni ne zna šta priča. Još jednom tvrdim da je Saša Paunović sa adventistima sektašima delio paketiće deci – zaključio je Stojković.