GRAĐANI PARAĆINA TRAŽE SMENU VLASTI: Došao je kraj bahatoj vlasti Saše Paunovića! Dosta nam je njegovog lopovluka i ucena

Građani kažu da ne žele više da trpe afere, krađe, laži i obmane, te da su spremni da strpljivo čekaju na izbore do kojih, kažu, mora doći jer je nezadovoljstvo ogromno.

Paraćinci su i danas izašli na ulice svog grada, ponovo tražeći da se raspišu izbori u ovoj opštini i da Saša Paunović napusti funkciju predsednika.

Oni su poneli transparente “Paune, fašisto”, “Lopovi”, “Želimo pristojan Paraćin”, “Paune, vrati pare narodu”, “Odzvonilo je”…

Okupljeni gradjani poručili su da su se okupili kako bio pokazali jedinstvo građana Paraćina.

– Okupili bismo se i kako bismo pokazali da je došao kraj bahatoj i nasilničkoj vlasti fašiste Saše Paunovića, da nam je dosta njegovog lopovluka i ucena. Paunović je opštinu Paraćin pretvorio u svoje privatno vlasništvo i protiv njega su već podnete krivične prijave. Građanima Paraćina je dosta vandalskog ponašanja Saše Paunovića, dosta nam je njegovog fašističkog ponašanja koje je preuzeo od mentora Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića – kažu okupljeni.

Dodaju da godinama „trpe torturu, lopovluk, bahatost i ostaju bez posla, bivajući konstantno izloženi pretnjama Paunovića i njegovih saboraca, dok se oni bogate i baškare“.

– Sada je krajnje vreme da pokažemo jedinstvo i da mu stanemo na put i pitamo ga odavde zašto si, Paunoviću, uništio ovaj grad koji je nekada bio privredni centar – kažu oni. Ističu da je Paunović uništio celu opštinu Paraćin, zatvorio velike fabrike, da su ljudi ostali bez posla.

Po svemu sudeći za nas mlade u ovoj opštini pod rukovodstvom Saše Paunovića nema budućnosti i perspektive. On i njegovi saradnici kradu opštinski novac koji pripada svim građanima, lažu građane da će uraditi ulice i obezbediti bolji zivot, a zapravo većinu novca stavljaju sebi u džepove. Oštetili su budžet opštine od više stotina miliona dinara kroz lizing radne snage, nameštanje tendera malim firmama koje su se obogatile preko noći, opraštanje komunalija svojim partijskim kolegama… Sada je vreme da takav čovek ode sa vlasti… – navode građani Paraćina.