NASTUPOM BAKE PRASETA KULTURNI CENTAR JE DECI U PARAĆINU SVESNO SERVIRAO EKSPLICITNE PRIČE O SEKSU, DROGAMA I NASILJU. RODITELJI BESNI NA OPŠTINU I PAUNOVIĆA

“Moj moto – zdrava hrana, teretana
zato sto se pumpam smara me mama
kaze – sine, sto toliko jedes
od tih steroida neces moci da jebeš”.
Ovako počinju nastupi Bake Praseta poznatog jutjubera koji je večeras u organizaciji Kulturnog centra opštine Paraćin zabavljao paraćinske osnovce i srednjoškolce mahom od 9 do 16 godina. Da li je ovo kultura pitaju se mnogi zabrinuti roditelji u Paraćinu? Šta propagira Kulturni centar koji se finansira iz budžeta? Da li kao roditelji trebamo da se zabrinemo gde opština Paraćin i Saša Paunović usmeravaju našu decu?
Predsednik opštine Paraćin Saša Paunović je izgubio kompas pa nakon glumca i političara Trifunovića i repera Marčela koji javno propagiraju rušenje vlasti na ulici bez izbora gde nasilna manjina hoće da ugrozi većinski pristojnu Srbiju, kroz svoj Kulturni centar je doveo i takozvanog jutjubera Baku Praseta koji je u sali pozorišta u Paraćinu pevao deci o drogama, seksu, nasilju i najvugalrnijim rečnikom zabavljao decu Paraćina. Većina roditelja nije moglo ni da nasluti gde im se deca nalaze i šta slušaju jer su bili ubeđeni da je reč o nekoj tinejdžerskoj pozorišnoj predstavi a ne o Sodomi i Gomori za maloletni decu u organizaciji opštine Paraćin. Da zlo bude veće Baka Prase je praćen i od Paraćinske Fejsbuk televizije koja se finansira iz budžeta i gde novinari aktivisti demokratske stranke na najpozitivniji način komentari ovaj događaj.
Zamenik predsednika Demokratske stranke Saša Paunović je izgleda odlučio da svako dete mora rečnikom i ponašanjem da podseća na njegove saborce Dragana Đilasa, Sergeja Trifunović i Boška Obradovića pa neće da nas iznenadi da Kulturni centar i u narednom periodu organizuje događaje gde se eksplicitno maloletnoj deci nameće seks, nasilje, droga kao nešto što je u trendu i što mladi treba da usvoje kao životni obrazac.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here