Thu. Nov 21st, 2019

PARAĆIN ONLINE

Lokalne vesti

OVAJ TROŠI ‘DOMAĆINSKI’: Paunović odveo odbornike i paraćinske funkcionere DS-a na brčkanje u Grčku, a građani pune budžet Paraćina!

1 min read

Predsednik Opštine Paraćin Saša Paunović organizovao je za odbornike i paraćinske funkcionere DS-a izlet u Paraliju koji je ovu Opštinu koštao čak 2,7 miliona dinara.


Naime, Dom omladine Paraćin raspisao je Javnu nabavku hotelskih usluga u inostranstvu i dodelio je ponuđaču „Living&travel“ doo Jagodina kao jedinom ponuđaču. Tako je sinoć put Paralije otišlo oko 100 Paraćinaca i to većina odbornika i funkcionera.

Autor: Pink.rs/mc.rs

Paunović je tako preko Doma omladine Paraćin odveo odbornike i druge funkcionere iz Paraćina da se brčkaju u Grčkoj i to za 2,7 miliona dinara.

Paunović, jedini političar koji je svoju državu tužio strancima i koga mediji vezuju za brojne afere, sa jedne strane kuka kako nema para za rekonstrukciju bolnice, a sa druge strane rasipa pare građana Paraćina i njima plaća brčkanje odbornika i funkcionera.

Dakle, očigledno je da para ipak ima, ali se ne „rasipaju“ za dobrobit građana Paraćina, već za bahaćenje funkcionera i odbornika.

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *