Mon. Jul 22nd, 2019

PARAĆIN ONLINE

Lokalne vesti

Vučić pozvao vlast u Paraćinu da prestane sa krađom: Nesposobni, neradnici i lopovi krive državu, a mi dovodimo fabrike

2 min read
Predsednik Srbije zatražio od opštinskih činovnika da kažu koliko su para dobili

Predsednik Aleksandar Vučić na polaganju kamena temeljca za novu fabriku električnih i hibridnih pogona fabrike ZF Friedrichshafen AG u Pančevu najavio je nove investicije i u drugim gradovima širom Srbije, ali je istakao da određene opštinske vlasti kradu i tako sprečavaju dolazak investora, a posebno je naglasio Paraćin i Šabac.

Na konstataciju da se određene opštinske vlasti žale kako državna vlast sprečava dolazak investitora i daje manje novca, Vučić je odgovorio:

– Žale se zato što su pokrali sve što su stigli. Mi smo doveli fabriku u Šabac, a sad ćemo da dovedemo i u Paraćin. Njima je problem što mnogo kradu. Neka malo manje kradu, pa će biti više para. Morate da vodite računa o svom budžetu, a ne da lažete narod, kada imate deset miliona dinara dugove, kako nemate dugove. Pogledajte druge lokalne samouprave kako izvanredno funkcionišu.

Paraćin

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Vučić je naglasio da je najlakše svaliti krivicu na državnu vlast i da to najčešće čine oni koji su nesposobni, neradnici i lopovi.

Neka kaže taj u Paraćinu koliko smo im para dali početkom ove godine. Ne znate?! Nije javila ambasada iz Berlina?! – rekao je Vučić aludirajući na 200 hiljada evra koje je Vuk Jeremić dobio od ambasade Katara u Nemačkoj, a nikad nije objasnio zašto je dobio taj novac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *