Ninoslav Erić, predsednik opštine Ćuprija smatra da je vreme za nove izbore u Paraćinu

Nedavno nasilje na sednicama Opštine Paraćin, gde je privatno obezbeđenje koje je unajmio predsednik te Opštine Saša Paunović, fizički nasrtalo najpre na građane, a onda i na opozicionog odbornika Jedinstvene Srbije Danijela Miletića, podigle su prašinu u javnosti, gde su mnogi poslanici, ali i drugi funkcioneri javno osudili ovo sramotno ponašanje čelnika paraćinske opštine i njegovih saradnika.

Policija treba da utvrdi da li je došlo do prekomerne količine sile, a ako je došlo do prekomerne količine sile, zna se kako ide. U svakom slučaju iluzuorno je to da lokalne samouprave koriste privatno obezbeđenje za sednice skupštine, jer su one javne i sednica opštinskog veća gde trebaju i građani da prisustvuju takvim sednicama – rekao je predsednik opštine Ćuprija Ninoslav Erić.

PARAĆINSKA POSLA! Ovako ljudi oko Saše Paunovića sami upadaju u svoje laži

paraćin

Privatno obezbeđenje Saše Paunovića
Foto: privatna arhiva

Erić je dodao da javnost uvek treba da bude uključena u rad javnih funkcionera i pozvao na nove izbore:

– Mislim da javnost treba da bude uključena, jer svi oni rade javni posao, ne radimo privatni posao gde možemo da donosimo odluke u kancelarijama. Izbori su tu koji treba da pokažu da li je vlast legitimna ili ne.

Jovanov: U Paraćinu svoju otimačinu i lopovluk brane gorilama i privatnim obezbeđenjem

Na pitanje da prokomentariše zašto je Paunović branio narodu da prisustvuje sednicama i da li to znači da nema podršku građana Paraćina, Erić je rekao:

Postoji volja naroda koja želi da se promene dese u Paraćinu. Postoje i vanredni izbori i vreme je da se donese odluka – rekao je Erić.

Naš portal je, nakon višemesečnog istraživanja, pisao o mnogobrojnim aferama paraćinskih moćnika, o sukobu interesa javnih funkcionera, nameštenim lizinzima radnika, građevinskim tenderima i krivičnim prijavama koje su podnošene protiv aktuelnih funkcionera u Paraćinu, pa se postavlja pitanje dokle će građani Paraćina tolerisati ovo nedomaćinsko i nezakonito ponašanje prema njihovoj opštini.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here