Sun. Aug 25th, 2019

PARAĆIN ONLINE

Lokalne vesti

SNS PARAĆIN: Politička situacija neodrživa, hitno potrebni izbori!

2 min read

Opštinski odbor SNS u Paraćinu saopštio je večeras, povodom uvreda koje su pripadnici privatnog obezbeđenja predsednika Opštine Saše Paunovića izneli na račun opozicionog odbornika Jedinstvene Srbije i atmosfere na današnjoj sednici, da je potrebno što hitnije raspisivanje vanrednih lokalnih izbora jer je trenutna politička situacija u opštini neodrživa

U saopštenju se navodi da je očigledno da se nad odbornicima vrši represija radi očuvanja na vlasti interesne grupe ljudi okupljenih oko Saše Paunovića i da DS-u u Paraćinu kupljeni odbornici više nisu garant vlasti pa istu održavaju metodima prisile i prinude.

Napominje se da su na današnjoj sednici skupštine opštine odbornike opozicije sačekali pripadnici privatnog obezbeđenja Paunovića zajedno sa, kako kažu, lokalnim batinašima.

– Da bi uopšte mogli da dođu do sale gde se sednice održavaju odbornici opozicije morali su da prođu kroz špalir uniformisanih pripadnika civilne zaštite i aktivista demokratske stranke koji su fotografisali odbornike opozicije- između ostalog navode saopštenju.

– Saša Paunović, kandidat za potpredsednika demokratske stranke koja uživa manje od 2 posto podrške među građanima očigledno pribegava metodima svojih učitelja Đilasa, Jankovića i Jeremića pa primenjuje silu radi vlasti – ističu u SNS Paraćin.

U saopštenju se navodi da je Paunović nedavno pozivao građane Srbije da krenu u nasilne proteste i smene legitimno izabranog predsedika Srbije Aleksandra Vučića, a da su pre toga njegovi funkcioneri i istaknuti članovi DS iz Paraćina pozivali su na javno vešanje Vučića na Terazijama.

“Jasno je da je njegov cilj što bolje profilisanje među onima koji priželjkuju Srbiji i predsedniku Vučiću rumunski scenario pa zato i ne čudi što otvoreno finansira one kojima je to jedini politički program koji mogu da ponude građanima”, zaključuje se u saopštenju.

TEŽAK INCIDENT U PARAĆINU: Batinaši Demokratske stranke napali odbornika Jedinstvene Srbije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *