„Na današnji dan, pre tačno 7 meseci, savetovali su nas da vodimo dete kući. Nismo se složili. Savetovali su nas da se operacija uradi ovde, jer Duki neće izdržati put u Ameriku. Nismo se složili. Doktori nisu dali ni procenat šansi da se izvučemo iz teške, najteže situacije. Nismo se složili. Knjige kažu da stadium, u kome je Duki bio, ne daje ni najmanju nadu. Duki se nije složio. Pre tačno 7 meseci, krenuli smo u ovu borbu u najvećoj tišini. Brzinom svetlosti smo dobili podršku. Neizmernu podršku. Iz dana u dan smo postajali jači. Čini mi se- najjači. A, posle tačno 7 teških meseci, želim da vas počastim jednom lepom, najlepšom vešću za ovaj, do danas sasvim nebitan datum, 26.07.2017. godine. SKENER JE POKAZAO DA NEMA VIŠE NIČEGA! U trenutku mi se učinilo da je i sam skener, digitalizovanim glasom, izgovorio: DUKI, POBEDIO SI!!! Još jedno teško poglavlje je završeno i ostaje nam da zahvalimo Bogu na ovom čudu. HVALA VAM NA SVEMU, POSEBNO NA NEVEROVATNOJ ENERGIJI KOJU NAM I DALJE PRUŽATE! Daleko od toga da je sve završeno. Nažalost, nije. Čeka nas zračenje i dalji tok lečenja će uskoro biti poznat, ali ako bi me neko pitao koji mi je najlepši dan u životu, bez razmišljanja bih odgovorio DANAŠNJI! LJUBI VAS PORODICA TODOROVIĆ NA ČELU SA DUKIJEM!!!“

Ovo je facebook status Dušanovog oca koji je sa svojim sinom bodio borbu u kojoj im niko nike davao šanse za pobedu. A oni su upravo to uradili. Pobedili su za život dvogodišnjeg mališana uprkos svim nedaćama koe u ih zadesile.

Borio se mali Dušan sa najtežim oblikom tumora kod dece, imao tešku operaciju i transplataciju koštane srži, ali je poslednji pregled trogodišnjeg Dušana Todorovića na skeneru pokazao da je lečenje dalo odlične rezultate.

Dušane živ bio!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here